Förra veckan hade vi barnvakt mitt i veckan. Det har vi en onsdag i månaden då min faster och hennes man gärna vill hämta Knut från dagis då. Det är så sjukt lyxigt att ha barnvakt utan någon som helst anledning!
Vi såg vår chans, så nu bytte vi äntligen rum med varann!
Jädrar vad vi slet och jädrar va dammigt det var där under allt bös!

Såhär blev det i alla fall:

IMG_2846

I de här skåpen hade jag mina kläder förut, men nu rymmer de alla Knuts leksaker, alla pussel, bilar, kassettband och för stora kläder som väntar på att bli ivuxna. Så jäkla skönt att få bort allt så man slipper se det hela tiden! Pippihuset och alla gubbarna köpte jag på Erikshjälpen för 300 kronor, lätt ett av mina bästa fynd! Knut leker med det hela tiden!

IMG_2848

Under sängen står två stora lådor med playmobil och lego. Bokstavsaffischen är från wform.

IMG_2849

Bredvid sängen står en stringhylla med alla Knuttes böcker. Vi läser minst fem böcker om dagen så den här bokhyllan går varm kan man säga. Längs hela väggen går en bokstavsbanderoll där det står ”där går en pojke som skrattar åt snö”. På hyllan sitter morfardockan och starke Adolf som jag har sytt bredvid Liten Skär, Alfons och Maja och Linnéa som jag hade när jag var liten.

IMG_2850
I Knuts rum fick också tre garderoben. Jag och Emil använder varsin och i mitten finns alla Knuts kläder.

IMG_2851
Vi fick det lilla sovrummet och det har blivit så jäkla mysigt! Jag sover som en sten där inne! Sänggaveln är en gammal ladugårdsdörr från Erikshjälpen för 50 kronor och sängkläderna är från ikea,

IMG_2854
Här är numera Emils garderob och i byrån har vi alla våra underkläder och strumpbyxor. Tvättkorgen är från Netto och jag blir helt glad av den varje gång jag ser den.

IMG_2856
Lådor med hårband och smycken, prickiga vaser och apan jag fick i present av min faster.

IMG_2864
Bredvid sängen finns smink, hylla med bröllopsbok och lite mer blommor.

IMG_2860
Det var våra nya sovrum det! Är så himla nöjd med hur det blev!

Pin It on Pinterest

Share This