isabella

Igår tecknade jag det här porträttet på Isabella Löwengrip och la ut på min instagram (annaritar_illustrations om ni inte redan följer mig där) och imorse fullkomligt exploderade min inkorg på mailen!
Med andra ord, Isabella hade lagt ut bilden!

Jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte varit ett särskilt stort fan av henne genom åren men tycker verkligen hon har växt de senaste och älskar att hon är en så himla cool businesswoman ända ut i fingerspetsarna nu, det är inspirerande!
Dessutom är det bra för mig att erkänna att jag haft fel, det är nämligen inte min starkaste sida.
Så, nu erkänner jag, med att teckna ett porträtt av henne.
För jag är verkligen djupt imponerad och inspirerad av att se en ung tjej driva så framgångsrika företag och samtidigt rodda två småbarn. Lifegoals!

Jag har tecknat måååååånga personer i mina dagar, mer eller mindre kända och det är alltid en chansning om de ska lägga ut den eller inte. Såklart blir jag alltid överlycklig när de gör det och i ärlighetens namn, en smula besviken när de inte gör det. Det kostar ju ingenting men en länk kan ge så vansinnigt mycket tillbaka.
Här är några av de som länkat mig, som jag är evigt tacksam över, för det har verkligen gjort att mitt företag tagit fart ordentligt.
Utan dom hade jag aldrig kommit såhär långt, så tack!

hemmahosclaraUnderbara Clara

sandra3Sandra Beijer

elsaflätorElsa Billgren

fredrikeklund

Fredrik Eklund (den här länken var så himlastormande!)

aaronAaron från Geordie Shore.

schyffert

Henrik Schyffert (som också köpte sitt porträtt sen, stort plus i kanten på Henrik!)

cissiCissi Forss (som ringde upp mig och sen började vi hänga och blev vänner, bara en sån sak!)

cissi

Pin It on Pinterest

Share This