Nu är det snart sommar och vi börjar vår semester i en vit stuga på Öland.
När jag ser fram emot något riktigt mycket så får jag alltid bilder i huvudet om hur jag vill se ut när jag är på den där specifika platsen.

I sommar står de här sakerna överst på min önskelista:

gudrun

Den här svartvita baddräkten, från Gudrun Sjödén!
Det riktigt står ju mitt namn på den! Skulle ha den i trädgården hemma och med en svart lång kjol över på uteserveringar på kvällen.
Äntligen en modell som tycks täcka merparten av rumpan också.

mixedgrill

Den här turbanen, från Mixedgrill!
Åh barn i turban alltså, men nu handlade den här listan om saker jag önskar mig och den här turbanen går även att köpa till vuxna!
Tänk vad sommarfint ihop med ett par runda solglasögon och långklänning!

kavatEtt par sandaler från Kavat!
Jag har två par vinterkängor från Kavat och ett par låga höst/vårskor så detta skulle isåfall vara mitt fjärde par (sen har Knut sju par tror jag!) men jag älskar Kavat, så himla bekväma /Med vänlig hälsning Sveriges skavsårstätaste fötter
(bilden har jag målat)

73544726001

En linneskjorta. Finns det nått somrigare? Emil har en så himla fin prickig och jag vill också ha en. Den här från Gina tricot tex.

1-9-23514-S17-lightgrey_collection1

Den här tröjan från Filippa K.
Vill så himla gärna köpa den här i present till mig själv, men har inte råd. Finns ingenting jag älskar så mycket som gråa, stickade tröjor.

491cc2888527f53f968a086a5c31b00f
En ny frisyr!
Nu har jag äntligen den hårfärgen jag vill ha, men då blir jag istället sugen på att klippa av det, i typ den här längden. Mitt är så slitet och hade verkligen behövt ett ordentligt klipp. Perfekt inför kommande semester också.

Pin It on Pinterest

Share This