IMG_4009

Den här dagen var det dags för loppisrunda! Öland har oändligt många loppisar och numera orkar jag inte stanna på alla, utan åker till de jag älskar mest (dvs Majas finloppis)

IMG_4010
Älskar den loppisen, den är fin och fullproppad, precis som det ska vara. Så härligt när man får rota lite och att man kan hitta små guldkorn i högarna. Det här köpte jag: Kenta och barbisarna (nu tror jag nästan att vi har alla Pija Lindenbaums böcker, men de är verkligen bäst), en bebisbok med Lennart Hellsings rim, Knut älskar den fast han egentligen är för stor för den. En scarf att ha i håret med hjärtan och eiffeltorn, ett par shorts som jag egentligen tror är ett par herrkalsonger men det är ju inte så noga och till sist ett par små, urgulliga sandaler i mocka. För små för Knut men någongång i framtiden kanske det kommer någon annan som kan ha dom.

IMG_4007
Sen spontanstannade vi lite där det såg roligt ut. Här köpte vi en plåtskylt att obehöriga ej äga tillträda och att det är förbjudet att röka. Den har vi satt upp i vårt utekök. Annars köpte jag ett par nya kavatskor till Knut att ha till våren, några barnskivor och lite annat småkraffs.

IMG_4018 IMG_4019
Sen tyckte jag att det var dags för den här familjen att få bada lite och inte bara hänga på stranden vid iskallt vatten, så vi åkte till Ekerums camping och badade i deras pool.

IMG_4028 IMG_4032
Det var väldigt uppskattat. Här har jag nya scarfen i håret förresten och ny baddräkt jag beställt från Gudrun Sjödén.

IMG_4034 IMG_4035 IMG_4037
Klara, färdiga, GÅ!

IMG_4048
Den här killen älskar verkligen vatten…

IMG_4055
….och jag älskar verkligen honom!

IMG_4006
När vi var som russin allihop åkte vi hem för sista kvällen i stugan. På kvällen kom de här och kikade runt i trädgården och det var allt från Öland för den här gången.
Jag längtar redan tillbaka.

Pin It on Pinterest

Share This