Den här julen har varit så oerhört lugn och det var precis vad jag behövde. Inga måsten, ingen kalabalik och en massa sömn då vår familj är en stor förespråkare för att sova middag. Så det har vi gjort.
Men nu kikar vi på hur vår jul såg ut.


Vi började med julbordsfrukost eftersom vi hade rester kvar från dagen innan (nej vi dricker inte festis och julmust till frukost i vanliga fall) Emil vaknade med ögoninflammation och tänkte ställa in hela julen, ni vet män och sjukdomar. Jag droppade i lite ögondroppar på honom och så var julen räddad.


Den här lillfisken var taggad på jul!


Vi tog familjebilder i våra matchande jultröjor från Christmas Sweater Shop!


Sen åkte vi till Emils moster och där mötte vi Tomten minsann! Knut presenterade sin familj, mamma Anna och pappa Emil och att han själv hette Knut. Så Tomten skulle veta säkert vem han skulle ge julklapparna till.


När vi ätit världens godaste julbord och sett på Kalle Anka och druckit kaffe, packade vi in hela familjen i bilen och åkte 30 mil till Karlstad och mormor!


På juldagen firade vi jul med mamma och det blev paketöppning igen (note to self: köp färre julklappar nästa år!)


Det här fina fick jag (bland annat) en ljusstake från Paradisverkstaden, vi var där i somras när vi bodde på Öland men jag kunde inte bestämma mig för vilken jag ville ha så jag blev utan, men nu fick jag en orangerandig av Emil! De otroligt fina, hemstickade vantarna med feministmotiv hade mamma gjort till mig. Det finaste jag äger tror jag bestämt. Må jag aldrig tappa nån!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This