Den här veckan har jag bara roliga saker att se fram emot, ändå känner jag mig lite nere. Kanske kan skylla på PMS eller nått…

Jag är fulladdad av Värmland efter en hel lång helg med mamma och Knut, så på den fronten känns det fint. Fast lite vemodigt att åka därifrån, det är det alltid.
Vi har varit på Lerin-museet, spelat spel, gått på stan och jag har fått egentid med biljard och vin mer Erika. En strålande helg med andra ord.

Ikväll ska jag på keramikkurs som jag verkligen ser fram emot. Det är slutspurten på kursen nu och allt det roliga börjar, dvs att glasera.
Den här krukar med öron gjorde jag precis i början av kursen och nu har den fått flytta hem till oss. Visst blev den fin?

Imorgon ska jag tatuera mina ögonbryn igen och fylla i där det tappat färg från förra gången. Det ser jag inte fram emot eftersom det gjorde så vansinnigt ont, fast fint blir det ju förstås, så det får väl väga upp det onda.
När jag är klar med det ska jag ha spåningsmöte med några killar om ett eventuellt nytt projekt vi ska ha ihop, ytterst spännande!

På torsdag har jag en efterlängtad frisörtid, äntligen! Jag har gett min frisör fria händer så det kan ju bli lite hur som helst. Jag hoppas dock på grålila som är min favorit, men den som lever får se som man brukar säga.

På fredag bär det av på äventyr, men det är än så länge lite hemligt, så mer om det på måndag. Stay tuned!

Pin It on Pinterest

Share This