Sandra hade en finfin lista om vardagar på sin blogg, jag lånade.

något jag värderar högt i min vardag:
Att ingen bestämmer över mig! Att inte ha någon chef är på riktigt det bästa som hänt mig, jag jublar lite över det varje dag faktiskt.

det här äter jag till frukost:
Äter inte frukost om det inte är helg. Men nu har jag börjat tvinga i mig lite fil på morgonen åtminstone, så jag har nått att skölja ner vitaminerna med. Tycker det är svårt att svälja typ bröd på morgonen, det bara växer till en stor klump. Om jag får vara vaken någon timme eller två däremot så går det utmärkt att äta frukost.

 

när går jag och lägger mig:
Vi lägger oss väldigt tidigt. Dels för att Emil börjar så tidigt på morgonen och jag är en sömnknarkare av rang. Så runt 22 sover vi absolut. Jag somnar direkt. Alltid.

saker som står på min vardagliga to-do just nu och som jag aldrig gör:
Teckna beställningar. Jag har alltid en massa beställningar på min lista över saker jag måste göra men ibland är det så himla svårt att få till motivationen. Just nu är det dessutom en massa andra saker som måste få gå före som företagsjobb tex. De har oftare tightare med tid än beställningarna från privatpersoner.
Att jobba med det jag gör innebär ofta att jag måste vara kreativ ”på beställning” så att säga och det är ibland så himla svårt. Så då och då måste jag bara sitta och vänta på en motivationsvåg och sen rida på den som sjutton när den väl kommer!

det här äter jag till lunch:
Jag har oftast matlåda och tycker bäst om matlådor med ris och korvstroganoff. Minst tycker jag om pasta och pastasås, smakar oftast barnmat tycker jag.

när jag går upp:
Min klocka är inställd på 6.40. Ska lämna Knut på dagis vid 8. Mitt naturliga tillstånd att vakna är dock runt 8.30 men det var längesen jag fick sova till dess.

jag går till jobbet:
Direkt efter jag lämnat Knut så brukar va på jobbet strax efter 8. Då dricker jag kaffe i en timme med de andra människorna på min våning.

jag kommer hem från jobbet:
Jag brukar gå hem strax efter fyra. Men ibland går jag hem redan vid tre och sover i några timmar, bara för att jag kan.

en vanlig vardagsmiddag:
Korvstroganoff. Tröttnar aldrig. I min matlåda idag har jag dock isterband, livets mat!

vad jag gör på vardagskvällar:
Spelar spel med Emil och Knut, minst tre spel per kväll. Sen gör vi nån kvällsmat och sen lägger nån av oss Knut. Sen hänger jag bara i soffan och kollar på pinterest eller nån fängelseserie (älskar 60 dagar i fängelse som går på 12:an)

har jag söndagsångest:
Aldrig. Jag ÄLSKAR måndagar, min bästa dag på hela veckan så jag brukar helst bara vilja att söndagen går fort så jag får gå till jobbet igen!

 

Pin It on Pinterest

Share This