frukost

Jag fyllde ju år i onsdags och fick så himla fina födelsedagspresenter!

Jag fick tulpaner, finfrukost och ett par trosor från Houdini, som jag ska ha när jag åker skidor för att inte frysa om ändan (har en tendens att ALLTID frysa om baken)
Sen fick jag mat och SPA på på Hoks herrgård av Emil, så dit ska vi på söndag! Så himla lyxigt!

hok

Av mamma fick jag den här ringen från Feministsmeden som jag önskat mig!

ring

Av min faster fick jag den här superfina ljusstaken! Jag stod och klämde på den när hon och jag var i Växjö och när jag gick ut ur butiken passade hon på att köpa den till mig i smyg! Knut går upp på morgonen och säger -Hej lilla guldapa, har du sovit gott?

apa

Av min storebror fick jag en så himla fin sak, nämligen en till natt i gästateljén på Tjörn! Mamma fick halva när hon fyllde år och jag fick andra halvan! Den första natten fick vi av Emil i julklapp. Det här är verkligen den perfekta presenten, jag hoppas att jag och mamma kan åka dit varje år resten av våra liv.

atelje

Pin It on Pinterest

Share This