Imorgon har jag tid för att färga håret. Ahhh det är min bästa tid på året. Jag ÄLSKAR att sitta där under skynket, dricka kaffe och läsa skvaller tidningar i flera timmar och sen vips, komma ut som en helt ny person!
Jag har en tumregel när jag går till frisören, att hon alltid måste göra något drastiskt. Jag är ingen ”klipp-topparna-person”.
Den här gången ska hon dock inte klippa mig alls eftersom jag äääääääntligen börjat få långt hår (mitt ex beskrev mig som en person som alltid är ”mellan två frisyrer”) så istället ska hon färga det rosa!
Åh är så omåttligt peppad på detta!
Jag vill inte ha rosa ROSA, utan mer smutsrosa-lila-grått typ.
Lite såhär:

a69fc96d9d7dfa8e9298a3cc4db3be65 be25827dae83485a31c94789a15b333f

När vi ändå pratar om ytlighet ska jag skriva om en sak till, nämligen Tanita-vågen vi har på jobbet.
Det är en våg som räknar ut fettprocent, hur många procent av kroppen som är muskler och vatten osv. Sen räknar den ut hur gammal kroppen är (hög fettprocent och låg muskelmassa = hög ålder)
Jag vägde mig på den innan semestern, då var jag 40 år (jag är alltså 32 egentligen, dvs alldeles för otränad för min ålder)
Sen vägde jag mig efter semestern och var då 41, eller om det till och med var 42.
I vilket fall som helst så tänkte jag att nu jäklar måste jag göra nått åt saken.
Jag var trött jämt, orkade aldrig någonting förutom att ligga hemma i sängen så jag skaffade mig (mycket motvilligt) ett gymkort.

Nu har det gått 1,5 månader sen jag köpte kortet, har försökt få in ungefär tre pass i veckan (mina favoriter är tabata och bodytoning) och idag vägde jag mig på tanitavågen igen.
Jag har gått ner tre kilo i fett och gått upp fyra kilo muskler, jag har gått från att vara 42 år till att vara 31 år och jag är så JÄKLA stolt!
Jag har alltså inte bantat eller kört någon form av diet (förutom att käka minst en dubbelnougat i veckan) utan bara tränat så hårt jag bara kunnat.

Mitt mål är att vara 26 år till nyår, men om jag fortsätter i den här takten kommer jag vara bara barnet till dess!
Hurra för mig och mina muskler!

 

Pin It on Pinterest

Share This