img_2075

Jag är ingen matperson. Ogillar att lägga mycket pengar på dyra restauranger (vill bara lägga pengar på saker som liksom finns kvar….det gör ju inte mat) jag hatar att följa recept, avskyr att handla mat och jag tycker liksom mat är så himla överskattat.
Jag äter för att bli mätt, för att slippa vara hungrig. That´s it. Såklart jag gillar god mat, det gör ju alla, men jag skulle precis lika gärna kunna äta färdiga köttbullar och snabbmakaroner any day of the week. Att äta samma mat varje dag rör mig inte det minsta, bara det går fort och är snabbt överstökat så är jag nöjd.
Det ABSOLUT värsta jag vet är när jag får feeling och börjar laga mat och någon (läs Emil) lägger sig i. Då liksom dör hela upplevelsen och jag vill aldrig laga mat mer.

Hittade en lista hos Flora på mat hon inte gillar, här kommer listan med mina sämsta:

🍴 Kalles kaviar

Hur kan någon människa stoppa detta i sin mun?! Det smakar ju smutsig tält-snopp som inte duschat på flera dagar! Aldrig att jag äter kaviar! Dock älskar jag rom, men det är ta mig tusan inte samma sak!

🍴 Krossade tomater

Det här är den menlösaste smak jag vet. Pasta med krossade tomater. Urk. Det smakar ju bara vattnigt och äckligt och nej. Tomater ska vara tomater i sin allra ädlaste form, alla varianter på tomater utom just tomater är rätt äckligt.

🍴Mörk choklad

Varför gör man ens mörk choklad när alla tycker ljus är godast? Det är bara viktigpettrar som gillar mörk choklad ”en liten bit till kaffet” bara för att det är tuffare att säga än att man helst bara klämmer i sig en hel marabouchokladkaka i soffan.

🍴 Chips

Jag har aldrig förstått tjusningen med chips. Det är okej, absolut, men skulle aldrig köpa hem det.

🍴 Rödbetor

Weird konsistens, underlig smak och ja, allting är konstigt med den här ”maträtten”.

🍴 Chevré

Smakar så mycket får att det krullar sig på tungan. Utan tvekan det äckligaste jag vet, näst efter kaviar då. Smutssnopp är alltid värre än får.

🍴 Salta pinnar

Är det någon i hela världen som faktiskt gillar det, alltså som utbrister ”ååååh salta pinnar!”?

🍴  Koriander

Här äter man mat i godan ro och tror att någon lagt på lite normal persilja, men icke! Istället ligger det parfym förklädd till grönsak och lurar i maten. BLÄ!

🍴 Soyakorv

Jag vet inte om det är meningen att det ska smaka som vanlig korv eller inte, i vilket fall som helst så gör det inte det. Min mun gillar inte mat som ser ut att smaka på ett sätt och sen luras och smakar något helt annat. Rätt ska va rätt.

IMG_0510

Pin It on Pinterest

Share This