Hela veckan har jag längtat efter den här dagen, för den innehåller bara roliga saker!
Fast när jag vaknade i morse så mådde jag illa och gör det fortfarande, men jag försöker ignorera det och hoppas på att jag ska må bättre om en stund (gravidkommentarer undanbedes vänligt men bestämt)

Det här står i alla fall på dagens to-do-list:

  • Läsa igenom alla bloggar jag följer, hoppas på svar om några skisser jag skickat iväg och förhoppningsvis ett sms om att det finns ett paket med nya pennor att hämta ut som jag väntar så ivrigt på.
  • Äta lunch med Anton på EWES. Jag älskar Anton, man vet aldrig vad en lunch med honom innebär, ibland innehåller den en flaska gin, ibland en beställning om att teckna kaniner som arbetar i en fabrik och då och då spekulationer om var universum slutar och sånt där.
  • Jag ska måla en backpiece på en skinnjacka i eftermiddag! Så roligt! Det blir min tredje i ordningen, denna gången är den till en tuff liten tjej.

jacka

  • Klockan 17 ska jag till frisören, ta ett glas vin och klippa av mig en hel massa hår och dessutom bättra på färgen lite. Åh frisörbesök, min absolut bästa sak!
  • Ikväll är det sommaravslutning med gänget på plan 3 i Gummifabriken. Dvs så nära en firmafest jag kan komma. Är så sjukt peppad på detta!

Nu hoppas vi bara att jag ska må lite bättre till dess, men jag kände att jag mår bättre redan, bara av att skriva den här listan över roligheter!

Pin It on Pinterest

Share This