Nu är det bara några fjuttiga dagar kvar till semester, så härligt!
Trots att jag fullkomligt älskar att vara på jobbet och bara ha avsatt tid att teckna så ska det faktiskt ändå bli väldigt skönt att inte ha några måsten på fyra veckor.
Har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra med bloggen men antagligen blir det så att jag bloggar när jag känner att jag har tid och lust, dock finns jag alltid på instagram vet ni (annaritar) lovar dock att fota så mycket jag bara kan så det blir desto mer uppdateringar i höst sen.
En liten del av mig längtar lite till höst också, det gör jag alltid. Älskar ju tidig höst, men det ska vi inte tänka på nu.

Här är en teckning jag gjorde idag bara för att varva beställningsjobben med något jag själv ville teckna.
Jag hittade henne på instagram och blev totalt fast, så jag var liksom bara tvungen att teckna henne, såhär blev det:

jemma

Pin It on Pinterest

Share This