Såhär såg jag ut igår, i ny klänning som jag köpte för att ha på releasefesten. Men sen när det väl var dags så vågade jag inte vara så skrikig utan körde på mitt säkra kort, dvs den långa t-shirtklänningen från Monki (som Julia så gulligt gick och köpte åt mig när den var slut online)
Den här alltså, som jag älskar den! Bekväm för att den inte sitter åt och alltid när jag har den får jag en massa komplimanger om att jag ser konstnärlig ut = jättebra grej!

IMG_4793 IMG_4281
Men nu skulle jag ju inte visa den klänningen, utan den här blommiga:

blommig
Klänningen kommer från Asos. Jag älskar asos men tycker deras storlekar är så svåra. Den här åker upp hela tiden eftersom den har resår i midjan så varje gång jag lyfter en arm så sitter den alldeles för högt upp. Så det här är en armarna-nedåt-klänning. Fast jag gillar volangkragen.

Idag ser jag dock inte alls ut såhär för idag är jag på väg till Fredrikshamn och The Reef! Emils pappa fyller 60 så nu blir det badland med hela familjen i tre dagar! Återkommer som ett russin på söndag.

Pin It on Pinterest

Share This