Grattis på nationaldagen, säger man så?

Idag skulle jag äntligen göra slag i saken och köpa mig ett gymkort, men det visade sig ju vara stängt så jag får väl börja på måndag då. Som man brukar säga.

Idag ska jag jobba lite med beställningar och ikväll kommer en hel hög med kompisar hit och inviger vår nya uteplats!

Förresten, alla mammor där ute (och andra också för den delen) mitt hår som lyckats bli så tjockt under graviditeten har nu börjat rasa av! Jag har ju hört att man tappar en hel del hår efter graviditeten men i den här takten kommer jag inte ha något kvar alls!
Någon som sitter inne på några bra husmorstips?
För total bekvämlighet, så ser jag ut såhär idag:

blommigabyxor

* Byxor från Indiska
* Tröja från Cheap Monday
* Ballerina skor från vagabond, fast köpta på Erikshjälpen

Pin It on Pinterest

Share This