Beställ

Att tänka på!

– Var tydlig redan från början med vad du vill ha!

Har du en klar bild av hur det ska se ut eller får jag fria händer?

Är det någon speciell färg du gillar eller ska den passa mot en viss tapet, säg det!

Om du skickar med flera olika bilder, var noga med att berätta vilken som gäller nu (om du tex är blond på den ena och svarthårig på den andra)

Är det något som är typiskt för personen, tex ”hans jättegröna ögon eller pottfrisyren” så berätta det!

Vill du ha en speciell bakgrund, Paris eller småfåglar eller vad det nu kan vara, säg det så jag vet!

Vanliga frågor

Hur går det till när jag gör en beställning?
Jag gör en skiss som jag sedan visar dig och det är i det här stadiet du gör eventuella ändringar, som tex större haka, smalare näsa osv. teckning av annaritar När skissen är godkänd och färdig fortsätter jag med färgläggningen och gör teckningen helt färdig oftast utan att visa dig på vägen, det är därför viktigt att du berättat precis hur du vill ha din bild, om den tex ska vara ”slarvigt” färglagd, såhär: utdrag Eller mer realistisk, som de här: realistiskt När bilden är färdig och färglagd visar jag dig en kopia som du sedan får godkänna (eventuella små ändringar kan göras, tex grönare ögon, lite mörkare hår osv, men ingenting som kräver att teckningen måste göras om) Bilden har texten KOPIA över, så du kan inte använda den färdiga bilden utan att först betala. kopia När du godkänt bilden, betalar du in pengarna till mitt plusgiro eller med swish och jag skickar bilden på posten så fort jag ser att betalningen är genomförd.
Hur betalar jag?
När du godkänt bilden, betalar du in pengarna till mitt plusgiro eller med swish och jag skickar bilden på posten så fort jag ser att betalningen är genomförd.
Jag vill göra ändringar i teckningen när den är färdig
Skulle du vilja göra större ändringar i teckningen när den är färdig och det kräver att jag tecknar om bilden, så tillkommer en avgift på 500 kronor extra. Var därför tydlig redan från början och gör dina eventuella ändringar redan i skisstadiet!
Jag är inte nöjd med min teckning - vad gör jag?
Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med teckningen eller helt enkelt ångra dig måste du ändå betala för det utförda arbetet. Du betalar då halva kostnaden av teckningen (men får den naturligtvis inte på posten)
Hur skickas bilden?
Bilden skickas rekommenderat i ett hårt papprör, så den går att spåra om den hamnar på villovägar och riskerar inte att bli vikt eller skadad under transporten. Frakten ingår i priset.
Jag vill lägga till personer i min bild, kostar det extra?
Vill du lägga till personer kostar det 500 kr per person, oavsett storlek på bilden. fest (A4 format passar inte till porträtt med fler än två personer, då det blir för litet)

Annas priser

Nedan ser du hur mina priser ser ut, skicka en beställning via formuläret längst ner på sidan så återkommer jag inom kort!

*Om du vill lägga till en person kostar det extra, läs gärna mina vanliga frågor här ovan!

Jag hjälper dig gärna med andra special illustrationer!

Kontakta mig så kan vi diskutera!

Teckningar

Inbjudningskort

Bloggheaders

Tackkort

Namntavlor

Ideér

Beställ din personliga och unika illustration här

Läs igenom ovanstående och fyll i formuläret så tar Anna kontakt med dig.

15 + 10 =

Pin It on Pinterest

Share This