Hittade en vårlista hos min favoritbloggare Karkki. Jag lånade den.

Mitt bästa vårtecken: När vi skrubbar rent utemöblerna och ställer iordning Ileby´s bodega (dvs vårt utekök) DÅ vet man att nu börjar allt det roliga!

kök11

Inför våren längtar jag alltid efter: Uteserveringsöl såklart. Och just i år längtar jag efter att fixa i min trädgård, för första gången i mitt liv. Förr har jag alltid hatat det.

IMG_0155

Låt som ger mig vårkänslor: Just nu lyssnar jag på Tomas Andersson Wij – Nu dör en sjöman, om och om igen så kanske ger den mig lite feeling då.

IMG_0362

Den här våren läser jag: Malin Wollin – till min dotter. Vi läser den just nu i vår bokklubb, har dock bara läst första kapitlet än men den verkar mycket lovande.

gunga

Min bästa våroutfit: Jeans, t-shirt och öppen kaftan. Som idag med andra ord men batteriet i min kamera va såklart slut. Så här är en annan bild med samma kläder.

IMG_1209

Mat som jag förknippar med våren: Hamburgare från grillen och pizza från pizzerian för att man är ute och fixar i trädgården hela dagen och blir för trött för att laga mat.

fest2

Våren doftar: Mycket godare än alla andra årstider. Ljuset är sådär vitt och kallt, träden ljuslila och det luktar….torr asfalt.

cykel

Om jag måste välja något dåligt med våren så säger jag: Att den är alldeles för kort. Jag tycker mer om våren än om sommaren och ibland försvinner våren i snöstorm och ibland blir den sommar för fort, innan man hunnit njuta klart.

IMG_0783

Pin It on Pinterest

Share This