Säga vad man vill om Wish men billigt är det och sjukt beroendeframkallande! (för er som inte vet så är det alltså en asiatisk (?) sida på nätet som har allt mellan himmel och gjord, sakerna är vansinnigt billiga, oftast betalar man mest för frakten)
Det har tagit sisådär 1½ månad att få grejerna och hälften har inte dykt upp än (hoppas de gör det dock)
Men jag tänkte visa lite hur det sett ut på bilden och hur det varit i verkligheten. Än så länge har jag varit 98% nöjd med alla grejer jag fått, det trodde jag faktiskt inte! Men som sagt, läs recensionerna innan ni köper, står det att det är skräp så är det nog skräp, gå upp två storlekar i kläderna och ja, förlåt för konsumtionshets.

wish3
Den här necessären, Jag ÄLSKAR den! Den är stor så den rymmer allt, liksom lite ”sladdrig” så den tar inte så stor plats och såklart fin förstås!

wish2
Rävmorgonrocken till Knut. Den här ser ut att vara mer i frotté på bilden men är i själva verket mer i plysch och så vansinnigt mjuk och varm. Tror att jag kan ha fått en storlek för stor, men det är ju inte så noga med just morgonrockar.

wish4
Den här långklänningen. Vi kommer vara bästisar hela sommaren (dock ser jag ju inte så lycklig ut på bilden direkt) den är sjukt bekväm och liksom lagom fin. Trodde dock inte den skulle vara så glansig och på bilden har den fickor, vilket den inte har i verkligheten. Jag har Large på klänningen med medium i vanliga fall, tycker det funkade bra.

wish5
De här byxorna är ju rena kopior från Bobo Choses men de är ju så himla fina och slutsålda överallt, så jag kunde inte låta bli. Härlig kvalité så det här var ett bra köp! Kanske något små i storleken, Knut har 110 på sina och har 92-98 i vanliga fall, kunde nog gått upp ännu en storlek.

wish1
Sist ut, den här bikinin. Den här var jag mest orolig för, att köpa bikini är ju svårt nog som det är så att då köpa den via nätet och med ministorlekar va ju en ren chansning. Men jag är verkligen så himla nöjd med den här! Tog en XL och tycker det har funkat bra, kanske liiiite för trång i benhålen men det är en värdslig sak.

Jag vet att det inte är särskilt bra varken ur miljösynpunkt och säkerligen inte ur arbetsförhållanden heller att handla från Wish. Men jag kunde inte låta bli. Förlåt världen.

Pin It on Pinterest

Share This