Jag är färdig med julbeställningarna nu, eller rättare sagt, det jag LOVAT att jag ska hinna har jag gjort klart. Resten får faktiskt vänta tills nästa år.
Jag känner mig lite nere, det gör jag alltid efter storslagna saker. Att vara i Umeå och Musikhjälpen var en sån där stor sak som kräver mycket energi och tankekraft från min sida och då blir jag alltid lite ledsen efteråt av någon anledning.
Kanske beror det på att livet är så maxroligt för en liten sekund att man efteråt känner sig helt tom?
Efter min och Cissis releasefest i höstas grät jag i flera dagar. Jag hade mitt livs bästa kväll och kände mig så hög på livet att verkligheten kändes så himla grå när det var över.
Underligt det där.

Men nu är det i alla fall en sån där grå period igen för att hinna klart med beställningarna till jul ligger alltid över mig som en blöt filt fram till jul och när det sen är klart blir jag alldeles vimmelkantig av trötthet.
Samma sak varje år.
Så den här sista veckan innan jul ska jag bara försöka njuta och inte vara tvungen till någonting.

Jag har precis börjat på en ny stor teckning, bara för att det är roligt. Ännu ett motiv från SVT serien vår tid är nu, som är så jäkla genialisk och superfin på alla sätt. Väldigt inspirerande.

Annars så hörde jag av mig till min frisör som lovade att pigga upp mig med lite ny färg i håret innan jul, så det ska jag hinna med på torsdag tänkte jag.

Mina julklappar är färdigköpta och inslagna, granen är klädd och allting är fixat och klart.
Så nu måste jag försöka släppa ner axlarna.
Det ordnar sig.
Andas bara…

Pin It on Pinterest

Share This