Ni som följt bloggen länge vet att jag gillar mig att unna mig saker för att fira framgångar.
Det är en rolig grej att göra, dels för att jag blir extra glad när jag har det plagget för att det på minner mig om en viss händelse, och för det andra tycker jag man ska fira sig själv mycket mer än vad man gör!

Nu när Fislandet är släppt (hehe) och har blivit en supersuccé, så var jag ju helt enkelt tvungen att unna mig igen.
Detta köpte jag:

odessa
En Odessa-kappa från Rodebjer i min absoluta favoritfärg! Har förstått att detta är jackornas jacka, så är väldigt spänd på att få prova! Jag köpte den på Tradera dock, så jag kom undan med en tredjedel av priset (kan ju inte fira huuuuur mycket som helst!)

45APXLY7AN_89574470_ahlens_frontDen här volangtröjan från Carin Wester! Jag trivs väldigt bra i den här färgen och volanger är ju alltid en bra idé, det är sen gammalt!

55APFLNY6E_89591918_ahlens_frontNär jag ändå var inne på Carin Westerspåret, så råkade jag klicka hem den här fina också! Tror min garderob består till 80% av tröjor i den här modellen.

Förr hade jag alltid supertighta tröjor och vippig kjol, men nu när jag nästan aldrig använder sån kjol längre, så vill jag inte använda tröjorna heller. Tighta jeans trivs bättre med större tröjor tycker jag (så man kan få knäppa upp översta knappen när man sitter ner)
Så nu minsann har jag firat ordentligt, så det håller i minst en månad eller två, innan jag nog måste fira nått annat!

Pin It on Pinterest

Share This