Nu när det ”snart” är dags för vår (jag brukar räkna att det är vår efter min födelsedag, den 8 mars, så ni vet) så var jag tvungen att göra ett litet stil-inspirations-collage.
Förra året satte jag ihop ett likadant med förhoppningen att se ut ungefär såhär:


Det lyckades jag ganska bra med faktiskt.
Jag hade mycket blekrosa på mig och köpte en svart, lång t-shirtklänning som nog är mitt mest använda plagg i garderoben, älskar den så innerligt och får alltid en massa komplimanger när jag har den. Den kommer få hänga med även i år. Även kjolar som slutar nedanför knät kommer jag köra på även den här våren och sommaren. De är nämligen perfekta att kombinera ihop med mina nya Adidasskor!


Många midilånga kjolar (köpte två perfekta på Öland förra sommaren), mycket randigt och många vita t-shirts. Och gympadojjor förstås. Det är min plan!

 

Pin It on Pinterest

Share This