IMG_4285

Den 4 augusti hade jag och Emil femårig (!!!) bröllopsdag! Vi har en tradition att alltid åka bort på bröllopsdagen, i vanliga fall brukar vi lämna bort Knut men nu tyckte vi att han gott kunde få följa med.
Vi började vår minisemester i Höganäs! (min kjol är från Zara och jag älskar den så himla mycket!)

IMG_4291 IMG_4290 IMG_4288
Åh saluhallar alltså, det är det bästa som finns! Vi köpte en massa goda grejer och framförallt lakrits doppat i choklad och sen rullat i salmiakpulver, ja jösses!

IMG_4296
Gick in på Cirkusfabriken och jag klämde på massa fint (vill ha det brunblåa randiga setet från mini rodini) men den här killen var mest arg för att han inte fick prick allt han pekade på.

IMG_4297
Vi insåg att det nog behövdes mat för allas bästa så vi åkte hit, till Holy smoke som vi fått rekommenderat till oss.

IMG_4313 IMG_4309
Vilket ställe!! SÅÅ in i bängen god mat! Men nu måste vi nog ändå notera vilka extremt gulliga killar jag har fördelen att hänga med jämt!

IMG_4317
Livet med denna lilla är en ständig pussfest just nu. Det ska pussas och kramas, klappas och säga jag älskar dig mamma, hela tiden. Inte mig emot! (notera gärna att min hårfärg är så tjusig just nu)

IMG_4318
Vi avslutade med att grilla marshmallows och sen åkte vi tillbaka till Höganäs och gick i affärerna medan Knut somnade i vagnen. När vi kände oss färdiga åkte vi till Helsingborg där vi lånat en liten stuga av Maria. Vi åt upp alla goda saker och skålade i finvin för att vi lyckats hålla ihop i fem år (fast egentligen i åtta år)

IMG_4319
Nästa dag hade vi planer på att cykla på Ven men det blåste storm! Så istället åkte vi till Mölle.

IMG_4331 IMG_4339 IMG_4346
Det är min bästa sommarutflykt (även om det var lite kallt just nu) för det är så himla fint där.

IMG_4355 IMG_4360 IMG_4364
Inget vidare cykelväder men väldigt mäktigt att stå där i stormen precis vis havet.

IMG_4340
Vi måste passa på att prata lite om Knuts fantastiska tröja. Det är en kopia av Bobo Choses (fast denna är från Wish) dumt av mig att tipsa om kopior såklart men hur fin är den inte?! Med Vincent van Gogh och Pablo Picasso. Älskar den, tur jag tog en stor storlek så han kan ha den lääääänge.

IMG_4370
När man är i Mölle så måste man äta fisken i hamnen. Restaurangen ser så anspråkslös ut men fisken är LJUVLIG! Äter den varje gång vi är här och jublar varje gång! Bäst!

IMG_4372
När vi var mätta åkte vi vidare mot fyren i Kullaberg. Häftigt ställe! Emil blev så begeistrad att han anmälde sig till ett extremlopp här i september som heter Kullamannen. DÅ ska man springa upp för det här berget och en massa andra livsfarliga grejer. Tur jag slipper göra det!

IMG_4378 IMG_4379
Vi gick på naturum. Det är mitt bästa tips, att kolla upp var naturrummen ligger och sen åka dit. Alla är anpassade efter den naturen som är där omkring. Vi har en här i Värnamo som vi är på jätteofta (och en i Karlstad bland annat) så nu passade vi på att kolla in denna. Med krabbor och sjöstjärnor!

IMG_4396
Som sagt, en smula blåsigt.

IMG_4401
Det var allt för semestern 2017. Den bästa semestern jag haft, där jag för första gången på väldigt länge faktiskt känt mig ordentligt utvilad. Dessutom är det så roligt att få semestra med den här fina killen, som är glad nästan jämt, som pratar och tänker och klurar. Tack sommaren för i år, du var snäll mot oss!

Pin It on Pinterest

Share This