IMG_4264

Efter den misslyckade båtturen så var vi tvungna att hitta på något roligt och för omväxlings skull hade vi tillgång till bil den här dagen.
Så vi bestämde oss för en utflykt. Vi började med Gustavsbergs porslinsfabrik. Jag har varit där flera gånger tidigare och blir lika sur varje gång för att det är så HIMLA dyrt, trots att det är andra sortering! Jag har massor med Bersåporslin hemma, men har köpt allt på loppis för en femtedel av priset i fabriken.
Vet ni förresten att jag bott i Gustavsberg? Jobbade i Nacka strand en gång och då bodde jag i Gustavsberg. Känns som evigheter sen.

IMG_4266
När jag surat en stund över att jag inte hade råd med något porslin så åkte vi vidare till Artipelag.

IMG_4269
Att få lite skärgård, fast från land, det är min melodi det!

IMG_4273
Världens bästa Johan! Jag är så innerligt glad över att jag har honom. Han tog alltid hand om mig i Karlstad, såg till att jag åt mat och gav mig egen nyckel till hans lägenhet så jag kunde spela tv-spel när han var på jobbet. Nu gör han samma sak fast i Stockholm, ger mig egen nyckel och ser till att jag är mätt (och aldrig någonsin törstig haha) Vi är totalt olika egentligen, men har precis samma humor så vi funkar perfekt ihop. Han försöker lära mig om ekonomi och att driva ett lyckat företag och jag försöker lära honom om feminism och att knäpp också är bra.

IMG_4275 IMG_4279
Det var så himla fint där ute. Jag rekommenderar varmt att åka dit.

IMG_4281
Vi gjorde som alltid när jag är på museum, man struntar i att gå in på utställningen och istället lägger all energi på shoppen. (min pappa brukade säga att jag är den enda konstnär som inte är intresserad av konst) Vi åt glass, hasselnöt för att vara exakt. Finns det hasselnöt ska man alltid ta det, för det är godast.

IMG_4282
Vill ha en sån här skulptur på mitt hustak! Det var allt från min Stockholmsresa den här gången. Det var mycket som inte hamnade på bild också såklart, våra sena kvällar på diverse barer, när vi åkte tuktuk, promenaderna över Västerbron och aperolen på uteserveringen. Men ja, det här var alldeles ljuvliga fem dagar och det här ska jag absolut göra om nästa år! Tack Johan för att du står ut med mig jämt!

 

Pin It on Pinterest

Share This