Hörrni, snart jul, yaaay!
Jag kommer aldrig sluta med julklappar, trots att min mamma har bönat och bett om det de senaste tio åren. När annars ska man få presenter?! Nä, just det!

Det här önskar jag mig i år:

Panpastels. Har varit sugen på de här i flera år nu men är för snål för att köpa. Vill ju inte köpa typ tre färger, måste ju ha minst tio tänker jag och sen snålar jag ur. Tror jag skulle kunna göra nått magiskt med de här färgerna.

En ny kontorsstol till jobbet. Jag sitter och tecknar i snitt åtta timmar per dag och med mina ryggproblem är det verkligen ingen överdrift att säga att en sån här stol vore nödvändig för mig. Men den är så nedrans dyr att jag blir mörkrädd!

En så sjukt onödig grej men som jag ändå så himla gärna skulle vilja ha, är en Flap it! Det är alltså en maskin som räknar följare på instagram (eller Facebook eller vad man nu vill) ja ni hör ju så onödigt! Men jag vill ha den på mitt kontor och när jag hör att det blir tyst så är det dags att teckna nått nytt och sen hör man hur det flapprar till när följarna (eller like:sen) strömmar in. Ytterst ytligt och fånigt men ändå väldigt roligt! Sjukt dyr dock!

En sån här kruka i mittemellan storleken och kanske en i den lilla storleken också när vi ändå håller på och önskar oss för glatta livet! Fint med två i olika storlekar ju!

Fortsättning på min keramikkurs. Älskar den här kursen! Bilden är från mitt första drejningsförsök och jag är orimligt mallig som ni ser. Det är så skönt att få skapa med händerna utan krav på att det ska bli bra eller till salu eller någonting, bara få göra det för att det är kul. Som balsam för själen som det så fint heter.

Jag önskar också att jag fick åka tillbaka till Akvarellmuseet och måla med mamma i år igen. Det fick jag i julklapp av Emil förra året och det var så himla fin grej! Sen fick jag en natt till av min storebror när jag fyllde år!

Det här grytunderlägget från Hemtex. Så himla fint!

En mini bayswater från Mulberry. En gång i livet skulle jag så gärna vilja äga en sånt här. Kanske kan jag köpa en om fem år om jag börjar spara nu? Åh älskar den så mycket……

Det var väl det, vilken tur att jag bara önskade mig små nätta saker….ehum…

 

Pin It on Pinterest

Share This