För några dagar sedan fick jag panik. På mig själv, på mitt liv och på mitt hår. (de brukar hänga ihop det där tre i mitt fall)
Tur då att jag har den mest magiska frisören Jennie hos Studio Fashion, som alltid lyckas klämma in mig, hur körigt hon än har det.
Hon förstår precis hur jag menar och är inte rädd för att ta i. Jag vill inte ha mesfärger, jag vill ha så det syns!

Har ju som ni vet haft lila väldigt länge nu, ovanligt länge för att vara jag till och med. Började färga det lila i somras och sen dess har jag varit fast.
Älskar det verkligen! Lila är som ni kanske vet en komplementfärg till brun, så det framhäver det bruna i mina ögon, så det kanske är därför jag trivs så bra i det.
Till och med min mamma säger att jag alltid borde ha lila hår.
Men det dumma är att det sitter så OHYGGLIGT dåligt, det bara rinner av håret efter några tvättar. Då brukar jag bättra upp med revlons färgcreme i nyansen lavendel 002. Vill man inte ha det superlila kan man blanda ut det med balsam och vill man ha en lite varmare nyans har jag blandat i lite rosa också.

Nu hade håret alldeles tappat färgen efter förra gången så det var hög tid att blanda i lite ny. Jag går dit ganska ofta, typ var 6:e vecka eller nått sånt. Men som sagt, man kan också fixa till mycket själv. Jag bara älskar allt med att sitta där och få lugn och ro och ha Jennies magiska händer i håret!
Den här gången fick jag också ett infall och bad om en gardinlugg och såhär blev resultatet, övre raden är före och under hur det ser ut nu:

Tack Jennie för fantastiskt jobb, som alltid!

Pin It on Pinterest

Share This