Igår var jag hos frisören, äntligen!
Min vanliga frisör är mammaledig så det var premiär hos en ny den här gången.
Jag satt där i fyra (!!) timmar, först avfärgning, sen bottenfärg, olaplex och hundra andra steg. Men inte mig emot att sitta i massagestol och sippa på champagne medans man blir fin i håret. Kan typ inte tänka mig ett bättre sätt att spendera min tid faktiskt.

Resultatet då, jag är SÅ NÖJD! Tror aldrig jag känt mig såhär fin i håret förut!
När hon berättade vad det skulle kosta när jag var där och bokade tiden, så ska jag villigt erkänna att jag tyckte det var sjukt mycket pengar. Men nu i efterhand förstår jag verkligen varför det kostar som det gör, tog ju en halv arbetsdag att få till det!
Lätt värt!

Jag gick till Studio Fashion och det var Medina som fixade håret. Tack!

IMG_1904 IMG_1906

Pin It on Pinterest

Share This