Vi planerar att göra om vårt hus, eller måla om snarare.
Förra året bytte vi tak (eller var det förrförra?) så taket är svart och plåten och stuprännorna och allting är svart.
Nu är nästa steg att måla grunden, från mörkbrun till grå. Steg två är att byta ut träpanelen på huset mot liggande istället för stående.
Men nu till den stora frågan, vilken färg ska det va?!
Jag var HELT inställd på vit panel och ”lagom-grå” grund, men sen igår fick jag för mig att det kanske skulle bli lite mesigt, att huset behövde lite mer sting. Så då kom jag att tänka på svart panel och grå grund. Dörren till källaren och garaget ska målas svarta också. No more brun.
Men nu när jag provade runt tycker jag nästan det blev bättre med mörkgrå grund, så det inte upplevs som att huset är upp och ner (när taket blir mörkare än grunden)
Åh, gud vad svårt, vad tycker ni? (de två vänstra bilderna är hur huset ser ut nu)

husfasad

Pin It on Pinterest

Share This