IMG_5125

Såhär ser jag ut idag, håret på ena sidan är tillbakadraget med hårnålar men jag har nästan fått en ofrivillig sidecut pga att jag tappat så HISKELIGT mycket hår efter graviditeten!
Dock måste jag erkänna att jag gillar det.
Sidecut känns väldigt gjort och det känns som trenden dog lite när Lotta Engberg skaffade det (!?) men jag har en hemlig superkärlek för just denna frisyr.

En gång när jag var tonåring var jag och mamma i Italien och när vi stod och väntade på planet så kom det in en jättelång tjej, med solglasögon, långt blont hår och en sidecut! Detta var lååååångt innan man sett någon ha det och jag blev alldeles förtrollad av henne. Tyckte hon var det häftigaste jag sett i hela mitt liv och sen dess har liksom det där hängt kvar.
Jag har haft alla möjliga varianter av denna frisyr genom åren och nästa vecka har jag frisörtid.
Emil säger tvärnej och jag vet flera kompisar som tycker att det är skitfult, men som sagt, jag har det ju redan mer eller mindre ofrivilligt ändå, så vi får väl se var det slutar….

IMG_1439 IMG_1978 IMG_3018 (483x640) IMG_8699-427x640 mqkjol

tre

hår

Pin It on Pinterest

Share This