Jag har varit så ohyggligt dålig på att ta bilder på mina kläder i år. Tråkigt tycker jag då det är himla kul att se tillbaka på.
Skärpning till 2017 helt klart!

Det här året har jag klätt mig ganska olikt hur jag brukade klä mig. Mindre skrikiga färger och absolut mindre vippkjolar.
Men jag gillar det här klädåret ändå. Känns som jag hittat hem.
Vi kikar lite på det jag hittat i klädväg:

img_1929

Den här tröjan. Köpte den på Lindex rea förra vintern och älskar den! Det här är liksom min go-to-färg när jag inte vet vad jag ska ha på mig. Älskar att kragen står upp utan att vikas och att den är så jäkla varm. Jag fryser nämligen alltid.

rosa

Den här färgen gjorde enté i min garderob. Det hade jag fan aldrig trott. Jag har alltid varit mer för knallrosa än puderrosa. Fast ju mer ljust hår jag får, desto finare tycker jag den här färgen blir.

img_1729

Det här året har varit betydligt mer randigt än prickigt och den här klassikern från Marimekko har dessutom perfekt båtringning. Jag älskar randigt så innerligt.

ordentlig _r5a3366
En ny favorit har också blivit det här, skjorta med tröja. Har alltid känt mig så himla ordentlig med det innan, men nu börjar jag gilla att känna mig ordentlig. Som den VD jag är (fast det heter inte VD när man har enskild firma, men det är ju en detaljfråga)

IMG_1459

Den här supertunna skjortklänningen. Känner mig så jäkla cool i den här! Köpte den i London och när jag visade Emil så tyckte han det såg ut som jag skulle in för att opereras, men nu har jag vant mig vid tanken och älskar den! Blir skrynklig så in i bängen bara.

marimekko

Det här setet från Marimekko för Target som jag lyckades lägga vantarna på fast det bara såldes i USA. En sommarfavorit. Känner mig lite som en seriefigur i det här setet.

IMG_0374

Kaktusskjortan kvalar nästan in som årets köp. Passar min personlighet så himla bra!

ecfm0009

Men årets absolut bästa och dyraste köp måste ändå vara den här kaftanen från Rodebjer! Jag såg den i butiken i Uppsala, klämde lite och gick förbi för så mycket pengar tänkte jag då inte spendera. Gick ut och sen vände jag och gick raka vägen in och köpte den. Ibland är saker bara menade för en. Har inte ångrat det en sekund! Det här är det plagget jag tveklöst går till när jag inte vet vad jag ska ha på mig!

 

Pin It on Pinterest

Share This