Jag erkänner, jag älskar äckliga saker, som att klämma finnar på andra och sånt.
Här är min topplista:

– När det råkar växa två skäggstrån från samma hårsäck på Emil och det ena hårstrået är mycket tjockare än det andra. Då kan man ta en pincett och dra ut det så lossnar det nästan av sig själv och är vansinnigt tillfredsställande och ja, en smula äckligt.
– Finnar som sprutar på spegeln. Jag får nästan aldrig finnar längre (hade massor på ryggen förut men efter graviditeten har det försvunnit helt!) så tyvärr får jag inte njuta av detta särskilt ofta. Men jag uppskattar det fortfarande när det händer.
– Göra rent Knuts nappar. Det samlas en hel äcklig korv av damm och gammalt saliv runt själva suggrejen och att dra bort det där smutsranden är väldigt väldigt roligt.
– Ta en knappnål och trycka in i mitt gamla piercinghål i naveln. Det hålet läker aldrig igen och då samlas det smuts där i fast det är minilitet och när man petar in en knappnål så åker smutsen ut = jätteroligt
– Dra ut mitt enda skäggstrå med pincett. Jag har ett skäggstrå, har haft så länge jag kan minnas (det är ett släktdrag) och att få dra ut det med jämna mellanrum är väldigt kul. Känslan när man lyckas pricka det med pincetten, åh.
– Den gången Emil fick en inflammerad hårsäck i skägget och jag tog en nål och petade hål på den. Alltså jisses, min bästa dag näst efter att Knut kom tror jag!
– Gnaga av gammalt nagellack från naglarna och det lossnar i en stor flaga. Bäst.
– Dra ut näshår med pincett, bara för att det gör så jäkla ont, fast roligt på samma gång.
Japp det var allt, varsågoda att fylla i vidare äckel bland kommentarerna!

/mvh Snuskfia

ikon3

Pin It on Pinterest

Share This