Ni vet när man säger -Livet….
Det är min favoritmeningen (eller räknas det som mening när det bara är ett ord?)
Det funkar i alla sammanhang, både bra och dåliga. När man får punktering, ögoninflammation och löss samma vecka kan man säga -Livet alltså….
Och när man vinner på lotto, får roliga paket och får roliga jobb kan man också säga -Åh livet alltså!

Ni vet önskelistan jag skrev till min kommande födelsedag (nu är det ÄNNU närmare!) massor av saker på listan har jag redan sprungit på alldeles själv och unnat mig eller ”gett mig själv i födelsedagspresent” kanske man ska säga.
Först och främst skorna från Docksta, de hittade jag samma dag som jag skrev inlägget på 70% rea hos skomakaren så jag var tvungen att slå till.
Så nu är de mina, i mjukaste skinn och den perfekta sommarskon (svårt att hitta fräna sommarskor tycker jag)
Yay! (bortse gärna från strumporna och de prickiga tightsen)

IMG_0642

Sen var det ju den där kaftanen då, den gröna från Rodebjer med prickarna (har skrivit så mycket om kaftaner nu att min mamma ringde igår och sa åt mig att man inte kan gå runt i morgonrock bland folk)
Den önskade jag mig så vansinnigt mycket att jag till slut var beredd att betala det där hutlösa priset som det låg en ute för (4500 !!!!) men så fort jag äntligen hade bestämt mig för att unna mig, så var den såklart borta.
Då fick jag ett tips om en grupp på Facebook för just märkeskläder och där efterlyste jag den.
Sen vips, kom det ett mail från en tjej som hade den svarta varianten som hon var beredd, något motvilligt, att sälja.
Så nu äger jag en, mot alla odds och det känns som det bästa jag unnat mig på väldigt, väldigt länge (behövde dessutom inte betala alls så mycket som 4500)
Till råga på allt så vann jag en auktion på tradera dagen innan på toppen i det gröna tyget, så nu är jag liksom fullkittad kan man säga!
(bilderna är lånade från nätet)

e4962ddf6e1a48b452e1995cdc3d4698 zoom

De bästa presenterna är ju ändå dom man unnar sig själv.
Livet alltså…

 

Pin It on Pinterest

Share This