Igår gjorde jag en ytterst korkad sak.
Skulle rensa bort en massa bilder på min dator som bara ligger och tar plats, kopior på teckningar och sånt där.
På nått jäkla sätt så råkade jag radera hela min inspirationsmapp och alla mina teckningar!
Min bästa datafixarkillkompis gick in och försökte styra upp men tyvärr var alltihop borta.
Alltså, hur jävla dum får man bli?!

Minns inte riktigt mer vad som låg i den mappen jag raderade, har i alla fall kollat att alla semesterbilder och sånt finns kvar och teckningarna har jag ju både kopior av på bloggen och originalen (i en del fall i alla fall) i lådor i ateljén.
Hjärnsläpp deluxe, men mycket plats fick jag på datorn i alla fall!
Hoppas nu bara jag inte inser om några veckor att jag råkat ta bort något livsavgörande….

Pin It on Pinterest

Share This