Ni har väl inte missat Svt-serien Vår tid är nu!? Den är nämligen det bästa som hänt tv på mycket länge (helt klart i klass med fröken Friman)
Alla de bästa skådespelarna är med men framförallt Suzanne Reuter som är enastående i sin roll som mamman! Älskar hennes minspel!
Jag var helt enkelt tvungen att föreviga henne med en teckning! Mycket möjligt att det dyker upp fler teckningar på karaktärerna i serien framöver.

Bra sak nummer två: Ane Brun´s nya album Leave me breathless. Åh lyssna på den, så himla mycket mellanstadie/högstadie nostalgi över den! Alla de bästa låtarna när jag va ung, alla tryckarlåtar och hångellåtar fast i Ane Bruns tappning, dvs svinbra!
LYSSNA GENAST!

Den sista bra:iga saken är att det väntade ett paket på mig när jag kom till jobbet igår, från Paleda och i paketet låg det pan pastels! Yaaaaayyyy!!! Äntligen!
Så ny teckning där jag testar pan pastels kommer nästa vecka! Så spännande att äntligen få testa. Jag fick setet med grundfärgerna så inte riktigt de nyanserna jag vanligtvis använder (gillar smutsiga pasteller bäst) men jag har hittat det perfekta motivet för de här lite mer färgstarka nyanserna, stay tuned!

Den dåliga nyheten: Att vi möttes av en lapp på dagis imorse där det stod att det går magsjuka. Oh no, nu börjar det! Munskydd på fram till April med andra ord! (förresten ett tips till alla er som inte lider av spyfobi som jag, SLUTA kalla det ”kräksjuka” det triggar nämligen igång alla mina panikkänslor på en gång. Säg magsjuka, please!)

Pin It on Pinterest

Share This